Our first blog interview!

rsz_stu4

izvor slike: ŠibenikIn

Dear all! In the picture down below, you may see a student’s paper – a great project of two young students Josip Kuštera and Ivan Perkov. This paper will be part of every platter in student’s canteen and reason why I’m writting this post is because I’m the part of the content too! 🙂 Our first blog interview! Yeey!

Dragi svi! Ovo ispod je podložak pladnja u studenskoj menzi u Šibeniku. Studenski list. Za one koji nisu informirani, studenti Josip Kuštera i Ivan Perkov zaslužni su za realizaciju ove ideje, a razlog zbog kojeg pišem ovo je upravo intervju koji se nalazi na donjem desnom kutu lista – naš prvi! Yeey!

rsz_stu1

izvor slike: ŠibenikIn

If someone told me X years from now I will be this much excited to have my  fist blog interview written on the paper with a good chances of “dropping food on it” I would’ve never believe it! And here I am – all extremely happy, because after only 3 weeks, we have our name mentioned!

*The interview is down below, but unfortunately in Croatian. So all of you following me, stay tuned until this weekend and new outfit post! ❤ *

Da mi je netko rekao da ću biti ovoliko uzbuđena što će se intervju sa mnom vezano za blog nalaziti na podlošku pladnja u studentskoj menzi (po kojem će se vjerojatno prolijevati – a tko zna što sve ne) rekla bih mu da je lud. A ipak, ja sam presretna, jer se nakon 3 tjedna već negdje spominjemo! Pa makar to bilo ispod lokve juhe i komadića salate. 😀

rsz_stu3.jpg

izvor slike: ŠibenikIn

Za sve vas koji možda ne idete u studensku menzu i niste u mogućnosti pročitati, a zanima vas, evo intervju:

U prvom izdanju Studenskog Lista, shot-outali smo zgodnu studenticu druge godine specijalističkog studija Andreu Zatezalo, koja se ne tako davno odlučila na pokretanje svog fashion bloga. S obzirom da podupiremo svaku kreativnu ideju naših studenata i cijenimo samoinicijativnost, odabrali smo upravo nju, ne bi li potaknula i druge studentice, ali i studente da se odluče na nešto više ili manje slično.

Kako si se odlučila za izradu bloga?

Sama ideja o izradi bloga došla je slučajno. Htjela sam izaći iz svojih sigurnih okvira i istovremeno uključiti stvari koje volim. Blog se učinio kao savršena ideja, s obzirom da u Šibeniku ima svega nekoliko poznatih blogerica i da bloganje nije toliko rasprostranjeno kao primjerice u Zagrebu i van Hrvatske.

O blogu sam razmišljala jako puno prije nego sam se odlučila na pokretanje. S obzirom da ne volim baš uskočiti u nešto bez da se prethodno ne informiram o svemu, trebalo mi je vremena. Pročitala sam stotinu članaka o izradi bloga, strategiji i planiranju, čak sam uzela i online tečaj, haha. Početnik sam još u svemu tome, ali ono što sam zaključila jest da kvalitetan blog zahtjeva veliki angažman i ja sam to shvatila prilično ozbiljno.

Jesi li uvijek imala strast za modu?

Moda je nešto što sam zavoljela s vremenom i prema čemu sam postupno razvijala strast sve do danas. Lagala bih kad bih rekla da sam oduvijek imala izgrađen stil i da su mi sve kombinacije unatrag nekoliko godina bile dobitne. Nisu. I danas pogriješim. Ali dobra vijest je da se ne morate roditi s unaprijed predodređenim znanjima, vještinama i strastima da biste nešto pokušali i naposljetku uspjeli.

Kako bi opisala svoj stil?

Teško mi je u jednoj riječi definirati svoj stil jer se još pronalazim. Volim biti dotjerana i najbolje se osjećam u visokim cipelama. To sam jednostavno ja. Pratim trendove i nastojim biti u toku, ali neću obući nešto ako mi se ne sviđa samo zato što je u trendu. Nisam rob mode. Moda treba biti način izražavanja, nešto što je zabavno i prilagođeno svakom pojednicu. Moj stil je još uvijek „igra na sigurno“ u nekom modnom svijetu i to je nešto na čemu trenutno radim.

Odakle pronalaziš inspiraciju za modne kombinacije?

Osim što pratim nekoliko poznatih modnih blogerica, modnu inspiraciju pronalazim na klasičnim izvorima kao što su Instagram, Pinterest, ali i modni portali. Inspiraciju pronalazim i u odjevnim kombinacijama svoje majke koja ima jako istančan stil i sposobna je iskombinirati neke odjevne komade na način na koji nikome ne bi pao na pamet. 🙂

Imaš li podršku okoline?

Imam najveću podršku obitelji i prijatelja koji vjeruju u mene, ohrabruju me, angažiraju se oko reklame i tu su kad god ih trebam. Ovim putem im od srca zahvaljujem! Posebnu podršku imam i od svog dečka Marina, koji je jednim dijelom i zaslužan za pokretanje ovog bloga. Osim što je najveća podrška ikad i najbolji motivator, Marin je zaslužan i za fotografije koje se nalaze na blogu i nije mu nimalo lako, haha.

I za kraj, što bi savjetovala nekome tko se želi upustiti u slično?

Još uvijek ne mogu dati savjet o uspješnom vođenju bloga, jer je blog tek nedavno otvoren. U ovom stadiju mogu govoriti jedino o tom „prvom koraku“, koji je najvažniji korak u ostvarenju snova. Važno je razumjeti da se prije bilo kakvog početka potrebno osloboditi mišljenja okoline. To je nešto što čovjeka najviše koči. Znam toliko ljudi koji su sposobni za velike stvari, a ne poduzimaju ništa iz straha od negativnih reakcija i neodobravanja okoline. Moje mišljenje je da bi u nečemu uspjeli, ono što želite treba biti jače od onoga što drugi misle, inače ne želite to dovoljno jako.


Hvala što me pratite! 🙂

:* do vikenda i sljedećeg outfit posta!

Advertisements

4 thoughts on “Our first blog interview!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s